Глобальні налаштування

Період зберігання даних

Ви можете самі вирішувати, скільки часу інформація повинна знаходитися у вашому профілі.

Термін зберігання даних Ви вказуєте самі, вибравши потрібний період часу зі списку.Термін зберігання даних

Після вказаного Вами періоду часу вся застаріла інформація буде автоматично видалена з Вашого облікового запису.

Синхронізація часу в групах

Ви можете синхронізувати роботу різних відділів:Синхронізація часу в групах

Включіть цю опцію і на діаграмі звіту «Огляд» початок дня буде відраховуватися від початку фактичної роботи. Це потрібно коли співробітники працюють в різний час доби.

Журнал змін акаунта
Увімкніть цю опцію і система буде записувати всі зміни, внесені в обліковий запис:Журнал змін акаунта

У журналі буде фіксуватися хто, коли і які саме зміни зробив. Підійде технічним фахівцям і великим компаніям з централізованим сховищем логів.

Чи була ця стаття корисною?

Подібні статті